oasishaeder parturikampaamo oasis

Parturi-Kampaamo Oasis | Anssi Manninen | Tuotteet

Jälleenmyymme korkeatasoisia hiustenhoitotuotteita ja -välineitä. Luotettavat, pitkäaikaiset, johtavat hiusalan tuotemerkit takaavat tuotteiden laadun ja turvallisuuden. Edustamiamme merkkejä ovat muun muassa Osis, Bonacure, IDHair, Fourreasons ja Sim.


OSiS

on Suomen myydyin muotoilutuotesarja. Sarjan Creatives-tuotteet on tarkoitettu rajattomaan muotoiluun. Design Mix - tuotteita voit käyttää yksinään tai sekoittaa se vastakkaisen tuotteen kanssa saadaksesi yksilöllisen tuotteen ja tyylin. Osiksen Essentials–ydintuotteet on tarkoitettu asiakkaiden päivittäiseen muotoiluun: volyymia, tukea, kiiltoa, rakennetta, viimeistelyä.

 

 

BC Bonacure

on Suomen ostetuin kampaamotuotesarja. Siinä on paras hinta-laatusuhde, moderni pakkaus ja raikas, yksilöllinen tuoksu. Bonacurella on yksilölliset tuotesarjat moneen makuun ja tarpeeseen.

Eleven

Hiustenhoitotuotteiden ei tarvitse olla monimutkaisia. Niiden tarvitsee yksinkertaisesti vain toimia. (Eleven Australia Co-Creative Director Joey Scandizzo)

 

Four Reasons

Kotimainen Four Reasons tarjoaa täydellisen valikoiman laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu skandinaavisen hiuslaadun tarpeet huomioon ottaen, yhteistyössä Suomen hiusalan huippujen kanssa.

Sim

Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla olemme kehittäneet tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta saamme kiitosta päivittäin.

   

 

 

oasisnav oasis yritys oasis palvelut oasis tekijat oasis tekijät

Kuvat:

Schwarzkopf

oasis facebookissa